Feline en Gozertje

Féline, Moeder van Pluis, zij is een beetje eenkennig, maar als je haar vertrouwen hebt gewonnen is het de grootste knuffelpoes die je je maar kan voorstellen.
Samen met Moby heeft zij 3 katers en 1 poesje grootgebracht: Pluis, Beau, Tommy en Lennox.
I.v.m ruzie onderling, een gesloopt huis en een vreselijk in de stress geraakte Cloudy heb ik Féline bij Nienke onder gebracht. Zij woont nu bij haar zoon en dochtertje. Het gaat allemaal erg goed en Cloudy is ook weer helemaal de oude

Gozertje,
Sinds Dov bij mij is komen wonen, hadden we dit witte schatje in huis, een lekkere knuffelkater, hij was de enige kat bij ons in huis zonder stamboom, maar dat neemt niets af van zijn karakter!
Hij was alleen ineens niet meer gelukkig en pieste op de meest vervelende pekken in het huis, de bank, kleding, het bed etc. Voor Gozer zijn geluk en rust (en natuurlijk die van ons) was het een beter idee om voor hem een goed huis te zoeken, waar hij lekker naar buiten kan en waar geen Misty woont (schijnheilig birmaantje). We hebben zo'n huis gevonden bij Lars, die ook al een vroeger vriendje van gozer heeft. Gozer geniet van de rust en het buiten kunnen zijn!

© 2024 Bine.nl, site by Roerstaafjes.nl