Sushi & Chubby

Ik wilde zo graag een kitten erbij, maar nog een haarbal zag Dov echt niet zitten, dus hebben we een heel erg leuk compromis gesloten: een Sphinxje. Aangezien ik weer een "special" wilde (blauw meisje met blauwe oogjes) heb ik een tijdje mogen wachten (2 jaar), maar nu is het er eindelijk van gekomen, ze is geboren op 31-12-2009! Na een hoop weken (druk, vakantie, druk) konden we eindelijk gaan kijken. Wat blijkt..?  Dov ziet een ander monstertje lopen en beslist dat die voor hem is :) Dus op 2 april 2010 wonen nu Sushi èn Chubby bij ons.

Ze drinken, spelen, slapen, VRETEN, knorren (heel  erg hard), hebben op de bak gezeten, dus alles werkt  (Sushi heeft een beetje diaree, sjeeezus wat een lucht komt er uit zo’n klein dingetje! Meteen met het schepje erachteraan) Ze klimmen via mijn broek omhoog als ik aan mijn bureau zit, wat zijn ze lekker warm! Cat

Pluis is een beetje boos op me, maar dat trekt langzaam bij.... eerst mocht ik hem niet aaien, nu mag het gelukkig wel weer. (ik geef hem gewoon wat meer snoepjes) Hij blaast naar ze en dan zetten de kleintjes een heeeeeele hoge rug op (ongeveer tot Pluis zijn oksel) LaughingChubby gromt als hij met de muis aan het spelen is, hij loopt er met 1 in zijn bek terwijl hij speelt met de ander. Nu heb ik nog even mijn handen vol aan iedereen evenveel aandacht geven, zodat er geen jaloezie is. Erg belangrijk!

Ik heb ff een badje gemaakt, ze ruiken nu weer heerlijk naar Dove :) 
Ik wordt gebruikt als  klimpaal , erg leuk Nah stelletje apies.

© 2024 Bine.nl, site by Roerstaafjes.nl