Ingrediënten:
1 zak 400gr. papardelle vers
2 kuipjes Boursin saus om te koken
1 pondje kipfilet
1 pakje Bimi
1 pakje sugarsnaps
1 potje versgeperste knoflook
olijfolie met knoflook
Maak de kipfilet schoon, Snijd deze in blokjes, beetje zout en peper.
Was de Bimi en snijd hier de stronkjes af, haal de draadjes van de
sugarsnaps en was ze in water.
Verhit de olie in een wok en doe hier de kip bij.
Zet intussen een grote pan heet water op en doe hier een beetje zout bij en
een dessertlepel geperste knoflook, laat het water koken.
Als de kip gaar is, mogen de groentjes erbij, lekker roerbakken (een extra
lepeltje geperste knoflook geeft het een extra boost)
Schep de twee kuipjes Boursinsaus leeg in de wok en roer het geheel om. Zet
het daarna op een laag vuurtje.
Als het water in de pan kookt mag hier de papardelle bij en breng het
opnieuw aan de kook, laat dit vervolgens 4 minuten koken.
Zodra de papardelle klaar is, gooi je het in een vergiet en blus het af met
olie. Laat dit eventjes uitlekken.
Schep de verse papardelle op een diep bord, schep vervolgens een ruime
hoeveelheid kip met boursinsaus en groentjes op het geheel en smullen maar.......